maanantai 11. kesäkuuta 2012

Epikriisi

Epikriisi = hoidon päätyttyä laadittu selostus taudin kulusta ja hoidosta. Tänään tuli sellainen postissa. Tämänkertainen on laadittu 30.5.2012 poliklinikkakäynnin jälkeen.

Potilas tulee sovittuun kontrolliin. Potilaalla 3,5 kuukautta sitten laitettu Trabecular puoliaugmentti ja kraniaalinen augmentti ja Trabecular-kuppi. Muutamia lonkkarevisioita tehty. Lonkka tuntunut varsin hyvältä. Tuntunut selvästi paremmalta mitä ensimmäisen revision jälkeen. Rtg-kuvassa kupin ja augmentin asennoissa mitään muutoksia ei ole tapahtunut ja tämän suhteen tilanne hyvä.


Nyt saa alkaa varaamaan vasemmalle jalalle. Alkuun luonnollisesti vähintään yksi keppi tukena ja sitten kun lonkka tuntuu hyvältä, niin saa jättää viimeisenkin kepin pois. Otetaan potilas vielä kontrolliin syyskuussa 2012, jolloin edeltävästi lantio-rtg.


Dg: T84.0 Itineratio pars acetabuli coxae l.sin., status post oper.

Näillä mennään.
Eilen illalla unta odotellessa aloin oikein jumpata lonkan lihaksia. Juujuu, tiedän...olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten! Hyvältä tuntui ja antaa uskoa, kun pikkuhiljaa löytyy "uusia" lihaksia.


Ei kommentteja: