maanantai 20. helmikuuta 2012

Tämänpäiväisiä huomioita

Kipu alkaa helpottaa. Ehkäpä se oli voimistelusta johtuvaa lihaskipua. Niin, olenkos muuten kertonut, että leikkauksessa oli mukana kolme spesialistia, joista yksi on kuulemma lihaksiin erikoistunut (?). Leikkaava lääkäri Junnila kertoi, että lihakset olivat kuin rasvaisia naruja! No, olihan ne 10 kuukautta olleet aivan käyttämättöminä. Tämä muistaakseni Räisänen (?) oli kuulemma retusoinut näitä huonokuntoisia lihaksia. Miten se tehtiin, ei muistini tavoita enkä varmaan ymmärtänytkään...

Olen yrittänyt vähentää tulehduskipulääkitystä. Tänään otin vain sallitun määrän Voltaren Retardia, eli aamulla ja illalla yhden. Tällä pärjäsin kyllä, ihan vähän iltasella alkoi tuntua "nipistelyä" leikkausalueella.

Toinen lihaksiin liittyvä huomio tältä päivältä: ihan kuin lihakset olisivat surkastuneet? Voisiko se olla mahdollista? No, kolme viikkoa on nyt kulunut leikkauksesta ja käytännössä en ole kävellyt ollenkaan. Kotiin päästyäni olen liikkunut ainoastaan pyörätuolilla. Se on niin paljon turvallisempaa kuin kepeillä klonksottaminen. Lihavassa ruumiissani nilkat näyttävät normaalistikin hoikilta, mutta nyt tuntuu, että ovat suorastaan luisevat. Ei siis minkäänlaista turvotustakaan leikatussa jalassa.

Sen verran tästä pelästyin, että taidanpa huomenna ottaa kyynärsauvat esille ja yrittää...

Ei kommentteja: